Νικη σε αγωνα- θριλερ για το εφηβικο του ΓΑΣ, ηττα στην Ξανθη για το παιδικο του Αιαντα

ΓΑΣ Κομοτηνή – Αρίων Ξάνθης 75-74 / Ασπίδα Ξάνθης – Αίας Κομοτηνής 48-37

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε του Αρίωνα Ξάνθης με 75-74 με δύο εύστοχες βολές του Ναλμπάντη 5’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης για τα Play Off του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ οδηγώντας την σειρά σε τρίτο παιχνίδι στην Ξάνθη.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά θρίλερ με την ομάδα της Κομοτηνής να προηγείται 1΄ πριν το τέλος με 73-68 αλλά ο Αρίωνας με τρίποντο 20’’ πριν το τέλος πήρε προβάδισμα 1 πόντου (73-74). Στην τελευταία επίθεση ο Νεοκλής Λεμονίδης επέλεξε μία επίθεση 1 εναντίον 1 με τον Αργύρη Ναλμπάντη να κερδίζει το φάουλ και να είναι απόλυτα ψύχραιμος παίρνοντας έτσι το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου, η Ασπίδα επικράτησε με 48-37 του παιδικού τμήματος του Αίαντα Κομοτηνής. Τα παιδιά του Θόδωρου Πίτατζη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν του εμποδίου της Ασπίδας, που παραμένει αήττητη φέτος. Την επόμενη εβδομάδα, ο Αίας θα υποδεχθεί την Ασπίδα για την ισοφάριση.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.