Τι θα γινει με την Εκθεση Ανατολικη Μακεδονια Θρακη;

Της Έκδοσης

Το θέμα της πάλαι ποτέ Έκθεσης Θράκης, πλέον Έκθεση Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έθιξαν το βράδυ της Δευτέρας, στον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, τα μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, στην παρουσία του στο επιμελητήριο για την ενημέρωσή τους.
 
Να θυμίσουμε πως η Έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι, χαμένη μεταξύ πολλαπλών εκλογών και αλλαγών διοίκησης.
 
Από τους επαγγελματίες υπήρξαν αναφορές σε αυτή, ενώ προτάθηκε και να γίνεται σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, κάθε φορά, ώστε να γίνεται και ο προγραμματισμός αλλά και να μην «ξεχνιέται».
 
Άλλωστε, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της τελευταίας Έκθεσης που πραγματοποιήθηκε το 2018 ήταν ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος καθόταν δίπλα στον Περιφερειάρχη κατά την ενημέρωση.
 
Ο μεν κ. Γραβάνης αναφέρθηκε και σε θέματα που υπάρχουν με το κτίριο του εκθεσιακού κέντρου, σημείωσε όμως προς τον κ. Μέτιο πως είναι κάτι που θα πρέπει να προχωρήσουν, με τον κ. Μέτιο να τονίζει από την πλευρά του πως υπάρχουν σκέψεις, παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.
 
Ας ελπίσουμε πως πλέον, με τις εκλογικές αναταραχές να έχουν παύσει, να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η έκθεση, η οποία, ας μην ξεχνάμε, γίνεται σε συνεργασία με την HELEXPO.
 
Το ιδανικότερο φυσικά, θα ήταν να επιστρέψει στην παλιά της θέση, στα τέλη Μαΐου, αλλά και να γίνει μια εκ βάθρων διαφορετική προσέγγιση, ώστε να μην αποτελεί ακόμα μια έκθεση, αλλά να ξαναγίνει σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή, και γιατί όχι, και στα Βαλκάνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.