Wine Tasting με το Κτημα Μπουταρη στο «Μαρμελαδα» Wine Bar

Δύο νέα κρασιά ενός label με την δική του ξεχωριστή ιστορία στην οινοποίηση

Οι Πέμπτες του χειμώνα μας συνεχίζουν να έχουν αρώματα κρασιών στο «Μαρμελάδα» Wine Bar. Αυτή την Πέμπτη η «Μαρμελάδα» μας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουμε δωρεάν δύο νέα και εξαιρετικά κρασιά ενός label που έχει γράψει ιστορία στην οινοποίηση, του Κτήματος Μπουτάρη .

Το ροζέ “Dianthos”, προερχόμενο από την ποικιλία ξινόμαυρο, την ποικιλία που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την οινοποιία Μπουτάρη, που έρχεται να αποδείξει ότι τα terroir της Νάουσας μπορούν να δώσουν εξαιρετικά ροζέ κρασιά που διαφοροποιούνται από άλλα, ως προς τη φρεσκάδα και την αρωματική τους πολυπλοκότητα. Ένα μοντέρνο, εκλεπτυσμένο και φινετσάτο κρασί που θα εκπλήξει ευχάριστα λόγω της πολυπλοκότητάς του, της έντασης και του νεύρου που χαρακτηρίζει ένα αυθεντικό ξινόμαυρο.

Για όσους μένουν «πιστοί» στις «κλασικότερες» επιλογές το  Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale είναι ένα ιδιαίτερο κρασί από διαλεχτά σταφύλια παλαιών κλημάτων, που δημιουργήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 140 χρόνων της εταιρείας. Είναι ιδιαίτερα αρωματικό, με οινοποίηση σταφυλιών της ποικιλίας Μοσχοφίλερο από αμπέλια ηλικίας 47 ετών, που καλλιεργούνται στο κτήμα Μπουτάρη στη Μαντινεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.