Ανακαλεσε την εξουσιοδοτηση υπογραφων στους προεδρους των Κοινοτητων Ιασμου, Αμβροσιας, Σαλπης και Σωστου ο Οντερ Μουμιν

«Ρεσιτάλ Δημοκρατίας στον Ίασμο λέμε… και κλαίμε» η απάντηση του Η. Μπούκα

Στην ανάκληση της εξουσιοδότησης υπογραφών σε τέσσερις προέδρους Κοινοτήτων προχώρησε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν με την αιτιολογία, σύμφωνα με σχετική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «σκοπίμως εμποδίζουν την ορθή λειτουργία του δήμου». Πρόκειται για τους προέδρους των Κοινοτήτων Ιάσμου, Αμβροσίας, Σάλπης και Σώστου.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων Κοινοτήτων, χθες Παρασκευή, βρέθηκαν στο Δημαρχείο Ιάσμου, όπου και παρέδωσαν τις σφραγίδες εξουσιοδότησης υπογραφών με τον πρόεδρο της Κοινότητας Ιάσμου κ. Ηλία Μπούκα να καταφέρεται εναντίον του δημάρχου σε ανάρτησή του κάνοντας λόγο για χωρίς αιτιολογία απόφαση και για έλλειμα δημοκρατικότητας.

«Ευελπιστώ πως η πράξη αυτή θα επιφέρει άμεσα το Δήμο στο σωστό δρόμο της ορθής λειτουργίας του, λύνοντας κάθε πρόβλημα και συνεχίζοντας την ομαλή του λειτουργία. Ρεσιτάλ Δημοκρατίας στον Ίασμο λέμε… και κλαίμε» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Μπούκας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.