Στο «Μέγαρο Στάλιου» τα γυρίσματα της «Εξύψωσης»

30.01.2020 17:15

Νατάσσα Βαφειάδου

Μία χοροεσπερίδα της δεκαετίας του 1920 «αναβίωσε» για τις ανάγκες της ταινίας μεγάλου μήκους της “ Maik Productions”

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το Μέγαρο Στάλιου επέλεξαν τα μέλη της ερασιτεχνικής κινηματογραφικής ομάδας “Maik Productions” για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας μεγάλου μήκους «Εξύψωση» που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.
 


Το γύρισμα που έλαβε χώρα την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, αφορούσε τη χοροεσπερίδα μιας κλειστής ομάδας επιφανών Κομοτηναίων της δεκαετίας του 1920, τους οποίους υποδήθηκαν διάφοροι καλλιτέχνες, και μη, της πόλης, όπως οι κ.κ. Μυρσίνη Λαντζουράκη, Κεβόρκ Μελκονιάν, Άννα Μαχαιροπούλου, Άρτεμις Τσολάκη, Βούλα Παναγιωτίδου, Κώστας Μαυρίδης, Χρύσα Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Λαντζουράκης, Χρύσα Μαυρίδου, Σεραφείμ Γιολδάσης και Γιώργος Αθανασιάδης.
 


Με ιδιαίτερη χαρά και υπομονή όμως βοήθησαν την ομάδα, ο «οικοδεσπότης» Σύλλογος Καλλιτεχνών Ν. Ροδόπης «Αθηνίων» και  ο πρόεδρος του κ.Άρης Ασσαριωτάκης, ο κ.Άγγελος Γεωργίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Alma Libre”, το Κομμωτήριο Προσωπολογίας “SAKIS” και η Μουσική Σχολή «Ωδείο Θράκες» του Μαρίνου Τόκα. Η κ. Ελένη Αποστολίδου επιμελήθηκε το μακιγιάζ των ηθοποιών και η κ. Ειρήνη Ανανιάδου τις κομμώσεις.
 


Την κινηματογράφηση έκανε ο κ. Δημήτρης Πολίτης, ενώ στον συντονισμό ήταν οι κ.κ. Σταύρος Γκιουζελίδης, Ειρήνη Παράσχου και η Όλγα Τζελέπη, που υπογράφει και την ιστορία της ταινίας.


ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine