Δυο επιμορφωτικα προγραμματα καταρτισης απο το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του ΔΠΘ

Από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου η κατάθεση των αιτήσεων

Δύο επιμορφωτικά προγράμματα κατάρτισης διοργανώνει το Kέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση τα προσφερόμενα προγράμματα είναι τα εξής:

  1. «Στατιστική και Ασαφής συμπερασματολογία στις κοινωνικές, οικονομικές και θετικές επιστήμες» από 06.03.2020 έως 06.12.2020 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ. κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο και
  2. «Η Επανάσταση του 1821 και η συγκρότηση του ελληνικού κράτους» από 09.03.2020 έως 09.10.2020 με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Αν. Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας Δ.Π.Θ. κα. Ελπίδα Βόγλη. (Elpida Vogli )

 
Τα Προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους ελληνικών ΑΕΙ, σε φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες ή μεταδιδακτορικούς ερευνητές, σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και γνωστικών αντικειμένων, αναπληρωτές ή αδιόριστους που επιδιώκουν να αυξήσουν την κατάρτισή τους και να εξασφαλίσουν μοριοδοτήσεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη καθώς επίσης και σε όλους τους απόδημους που γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.
 
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά  έως και τις 29 Φεβρουαρίου εδώ.

Υποβολή Αιτήσεων και δικαιολογητικά:
Έναρξη υποβολής αιτήσεων: 27/01/2020
Καταληκτική ημερομηνία: 29/02/2020
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.