Παρεμβασεις στον χωρο του Πανθρακικου σταδιου ζητουν τα σχολεια της Κομοτηνης

Το αίτημα μετέφερε ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης

Την ανάγκη τοποθέτησης επιπλέον βρυσών στο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου, αλλά και της επισκευής των τουαλετών που αντιμετωπίζουν, όπως ανέφερε προβλήματα, ανέδειξε την Τετάρτη ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης μετέφερε αυτή την ανάγκη, δραττόμενος της ευκαιρίας της έναρξης του Σχολικού Μαραθωνίου ανακύκλωσης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο, παρουσία του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Όπως ανέφερε, τόσο το 11ο Δημοτικό, όσο και άλλα σχολεία από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιούν τις εκδρομές τους στο Πανθρακικό, όπου όμως υπάρχει ανάγκη βελτιώσεων, τόσο με την τοποθέτηση επιπλέον βρυσών, όσο και με την επισκευή των τουαλετών, που όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης, έχουν ζήτημα, ιδιαίτερα όταν περισσότερα από ένα σχολεία έχουν πάει εκδρομή στο Στάδιο.

Ο κ. Γκαράνης, στον οποία απευθύνθηκε το αίτημα, σημείωσε πως παρόλο που ο Δήμος δεν έχει δικαιοδοσία στο Πανθρακικό Στάδιο, είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη διοίκησή του, με όποιο τρόπο μπορεί και επιτρέπεται, όπως για παράδειγμα, αν είναι δυνατόν, την παροχή υλικών για τις εργασίες που θα ορίσει η επιτροπή διοίκησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.