Ανταποκριθηκαν στο καλεσμα της πρωτοχρονιατικης γιορτης τους οι συνταξιουχοι δημοσιοι υπαλληλοι

Ευκαιρία αντάμωσης η κοπή της πίτας του Συνδέσμου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο σύνδεσμος συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων Κομοτηνής το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου στην ταβέρνα «Αλλοτινό».
 
Οι συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδέσμου και έδωσαν το «παρών» στη γιορτή, καλωσορίζοντας το νέο έτος μετά μουσικής, με την ίδια την εκδήλωση να αποτελεί παράλληλα και μια καλή ευκαιρία να ανταμώσουν ξανά.
 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου συνταξιούχων κ. Σάββας Νταλμπάντης, επιβεβαίωσε την μεγάλη προσέλευση σημειώνοντας πως από τα 380 μέλη του συνδέσμου, παρευρέθηκαν περί τα 120, με την ανταπόκριση να κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική.
 
Όσο για τα πεπραγμένα του περασμένου έτους, ο κ. Νταλμπάντης αναφέρθηκε σε μια σειρά από αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν από μέρους του συνδέσμου σε συνεργασία, με άλλα συνταξιοδοτικά σωματεία, με αφορμή τις περικοπές που έχουν υποστεί τόσο στη βασική σύνταξη όσο και στα επικουρικά ταμεία. «Κάναμε από μέρους μας ό, τι ήταν δυνατό. Περιμένουμε να εκδοθεί η καινούργια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συνδέσμου συνταξιούχων.
 

 Καταλήγοντας, εξέφρασε την ελπίδα να δικαιωθούν οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από τους συνταξιούχους και η πολιτεία να ανταποκριθεί στα αιτήματά τους, ευχόμενος παράλληλα μια υγιή και καλή χρονιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.