Μαγεψαν τα θρυλικα Υπογεια Ρευματα στο Paspartu Live Stage

Το συγκρότημα προσέφερε μια μοναδική εμφάνιση γεμάτη ένταση και συγκινήσεις

Στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Paspartu Live Stage βρέθηκε το θρυλικό ροκ συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.


 
Καινούργια και διαχρονικά τραγούδια κόσμησαν το πρόγραμμα του συγκροτήματος που 25 και πλέον χρόνια πορεύεται στην ελληνική ροκ σκηνή, χαρίζοντας αλησμόνητες στιγμές στο ελληνικό κοινό.
 
Πιστό στην αγάπη του για τη μουσική, το συγκρότημα έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, γεγονός που λειτούργησε ανταποδοτικά καθώς το κοινό υπήρξε απόλυτα προσηλωμένο, με παλιούς να αναπολούν και νέους να μαθαίνουν.
 

Το συγκινησιακό κλίμα που διαμορφώθηκε στο άκουσμα τραγουδιών που έχουν αφήσει την ανεξίτηλη πινελιά τους στο ελληνικό ροκ ρεπερτόριο, ήταν ευκόλως διακριτό.
 
Τα δυσδιάκριτα μουσικά όρια των Υπόγειων Ρευμάτων, επιβεβαίωσε μια από τις στιγμές που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς και συγκεκριμένα αυτή της ερμηνείας του μελοποιημένου ποιήματος του Κώστα Καρυωτάκη που φέρει το όνομα «Ανδρείκελα».
 

Η ιδιαίτερα προσεγμένη δομή του καταστήματος και το φιλικά διακείμενο και εξυπηρετικό προσωπικό, «σφράγισαν» την επιτυχία της βραδιάς, με την προσδοκία του κοινού να στέκεται και σε άλλες εξίσου εξαιρετικές εμφανίσεις.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.