Στην Ξάνθη βρήκαν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα στην υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας

17.01.2020 17:16

Της Έκδοσης

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Υπερήφανος δηλώνει, ο Δήμος Ξάνθης, για την πρόταση στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, με καταγωγή από την Ξάνθη και μάλιστα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, από την ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, περιοχή της Σταυρούπολης.
 
Σε αυτή τονίζεται πως «Η Δημοκρατία, η Ελλάδα και η Πρόοδος, είναι γένους θηλυκού και σε προοπτική υπέρβασης, η κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, θα είναι η πρώτη γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της χώρας, με πολλούς και ουσιαστικούς συμβολισμούς.
 
Η Ξάνθη, η Σταυρούπολη, όλοι οι πολίτες αισθάνονται ότι, ένα δικό τους παιδί που έχει εδώ και δεκαετίες ξεχωρίσει και διακριθεί, θα αποτελέσει και πάλι, σημείο αναφοράς για τη χώρα, δίνοντας ταυτόχρονα το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής που τιμά, αναφέροντας διαχρονικά, η ίδια, ευδιάκριτα στο βιογραφικό της, τον τόπο καταγωγής της» καταλήγει ο Δήμος.
 
Ίσως κάπως υπερβολική η ανακοίνωση, θα έλεγε κάποιος, αλλά ο Δήμος Ξάνθης, και η συγκεκριμένη Δημοτική αρχή, αν μη τι άλλο ενθουσιάζονται αρκετά γρήγορα.
 
Άλλωστε γιατί να μην ενθουσιαστούν; Βρήκαν από τη μια στιγμή στην άλλη το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής, δεν είναι και λίγο…

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#menoumespiti