Ο Αλεξανδρουπολιτης δημιουργος κομικς Νικος Καμπασελε παρουσιαζει το πρωτο μεγαλο του αλμπουμ

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στη δημοτική βιβλιοθήκη της Αλεξανδρούπολης

Ονομάζεται Νίκος Καμπασελέ είναι δημιουργός κόμικς και πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο μεγάλο του άλμπουμ με τις εκδόσεις «Ένατη Διάσταση» υπό τον τίτλο «Θύελλα». Το άλμπουμ παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο φεστιβάλ κόμικς “Comic 'n' play” στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο που μας πέρασε και τώρα έφτασε η ώρα της παρουσίασης και στη γενέτειρα του δημιουργού Αλεξανδρούπολη.
 
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης. Πλέον του δημιουργού θα μιλήσει και ο κ. Νίκος Δαλαμπύρας, υπεύθυνος των εκδόσεων «Ένατη Διάσταση» που έρχεται ειδικά για αυτήν την περίσταση από τη Θεσσαλονίκη. 

Λίγα λόγια για το άλμπουμ

Έτος 10.018 Μ.Χ.: Όλη η Γη έχει ενωθεί σε ένα κράτος με μια ενιαία θρησκεία που περιλαμβάνει αγίους, μεσσίες και παραδόσεις από όλο τον χριστιανικό κόσμο. Εικονολάτρες και εικονομάχοι, πιστοί και άπιστοι εμπλέκονται σε έναν παράλογο πόλεμο και συγκρούονται για την απόλυτη επικράτηση.
 
Ο Νίκος Καμπασελέ, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον χώρο των ελληνικών κόμικς, καταγράφει τις περιπέτειες της νεαρής καπετάνισσας Θύελλας που εμπλέκεται σε έναν παράλογο πόλεμο για την ανοικοδόμηση ενός κόσμου που έχει χάσει τον δρόμο του.
Μια ιστορία έντονης δράσης που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με τη βυζαντινή ιστορική παράδοση και την αισθητική των κόμικς της ευρωπαϊκής σκηνής.     

Info

Σχέδιο-Σενάριο: Νίκος Καμπασελέ
1η Έκδοση: Νοέμβριος 2019
Είδος: Επιστημονική Φαντασία
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 64 / Έγχρωμο
Τιμή: 6,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-27-2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.