«Ο Χιονουλης και ο Γκριζουλης μαθαινουν για τον θυμο»

Το βιβλίο της Ελένης Σολταρίδου παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

Οι Εκδόσεις iWrite, ο Παρατηρητής της Θράκης και το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Ελένης Σολταρίδου, με τίτλο «Ο Χιονούλης και ο Γκριζούλης μαθαίνουν για τον θυμό».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 στη Λέσχη Κομοτηναίων.
 
Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν η κ. Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδου (Φιλόλογος – Επιμελήτρια Εκδόσεων) και η Δρ. Έμη Παπαναστασίου (νηπιαγωγός, διδάσκουσα στο ΤΕΕΠΗ του ΔΠΘ).

Από το οπισθόφυλλο

Συχνά τον φοβόμαστε τον θυμό.
Τι θα λέγατε, όμως, με τη βοήθεια του Γκριζούλη και του Χιονούλη να βοηθούσαμε τα παιδιά μας να μάθουν να τον καταλαβαίνουν και να τον διαχειρίζονται;
Για μικρά και μεγάλα παιδιά, λοιπόν… μία ιστορία γεμάτη αγάπη
και πρακτικές συμβουλές!

Η Ελένη Σολταρίδου

Η Ελένη Σολταρίδου είναι ψυχολόγος, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με δύο γραφεία, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα.
 
Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιά στη Διοίκηση Υγείας και είναι εξειδικευμένη στη Γνωσιακή και στη Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.
Είναι επιστημονικός συνεργάτης – lecturer του NewYorkCollege& του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.
 
Συνεργάζεται με εταιρείες σε θέματα εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού και ενδυνάμωσης του προσωπικού τους.
 
Είναι επιστημονική συνεργάτης και αρθρογράφος ιστοσελίδων σε θέματα ψυχολογίας, διαχείρισης άγχους, σχέσεων, αυτο-βελτίωσης, όπως είναι το www.e-parenting.gr (μέλος του ομίλου ΟΤΕ), η Εναλλακτική Δράση www.enallaktikidrasi.com (450.000 ακολούθους), το www.newsitamea.gr (556.000 ακολούθους), το www.mytwins.gr και το www.e-psychology.gr (66.000 ακολούθους).
Facebook: Ελένη Σολταρίδου Ψυχολόγος
Site : www.soltaridou.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.