Το Badminton του Α.Σ. Δημοκριτειο εδωσε το παρων στο πανελληνιο Open Ανδρων – Γυναικων

Κοντά στο βάθρο και καλά πλασαρίσματα για τους 15 αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή χρονιά για το Badmintonτου Α.Σ. Δημοκρίτειο, με την συμμετοχή 15 αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου στο πρώτο για φέτος πανελλήνιο πρωτάθλημα, το πανελλήνιο ΟΠΕΝ Ανδρών – Γυναικών που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νέας Ιωνίας Βόλου το Σαββατοκύριακο 4-5 1 2020.
 
Στους αγώνες συμμετείχαν  94 αθλητές και αθλήτριες συνολικά από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων του χώρου! 
 
Ο σύλλογοςτης πόλης μας με μαζική συμμετοχή πέρα από τις πολύ καλές εμφανίσεις , ειδικά από τους νεοεμφανιζόμενους αθλητές του, έφτασε πολύ κοντά στο βάθρο σε αρκετές περιπτώσεις με την ΧριστίναΜαυροματίδου να τερματίζει στην 8άδα και στα 3 αγωνίσματα που συμμετείχε, απλό, διπλό με την αθλήτρια του ΦΟΠ Πύργου Ιωάννα Καρέτσα και στο διπλό μικτό μεικτό με συμπαίκτη τον αθλητή του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου και φοιτητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής Αχιλλέα Τσαρτσίδη!
 
Κοντά σε μετάλλιο βρέθηκε και ο αθλητής Σταύρος Κιλιγκαρίδης, ο οποίος στο διπλό αντρών με συμπαίκτη ξανά τον Αχιλλέα Τσαρτσίδη μπήκαν στην 8άδα, αποκλειόμενοι από τους χρυσούς νικητές του αγωνίσματος Σταμάτη Τσιγκιρδάκη και Πέτρο Τέντα από τον ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης με σκόρ 21- 16 και 21-19! Ο Αχιλλέας πέτυχε την είσοδο του στην οκτάδα και στο απλό.
 
Στους αγώνες συμμετείχε και ο ΠασχάληςΜελικίδης, αθλητή του ΡΟΥΠΕΛ Σιδηροκάστρου που επίσης είναι φοιτητής του ΔΠΘ στο τμήμα Οικονομικών, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό ανδρών καιπέτυχε την είσοδο του στην 8άδα στο απλό ανδρών.
 
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου, «μάς τιμά ιδιαίτερα ως ομάδα το γεγονός ότι και οι δύο αθλητές μαζί και με άλλους φοιτητές – αθλητές  από άλλες ομάδες  και δικούς μας αθλητές πραγματοποιούν μαζί μας μέρος της προετοιμασίας τους και καταφέρνουν σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε δε στην αθλήτρια του Συλλόγου Χριστίνα Μαυροματίδου «για την ψυχική της δύναμη και επιμονή που 5 μήνες μετά την γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας της επανέρχεται σιγά σιγά αποδεικνύοντας  ότι παραμένειανταγωνιστική σε ψηλό επίπεδο και αποτελεί πρότυπο ανθρώπου για όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές της ομάδας, μας και όχι μόνο».

Η αποστολή του Τμήματος Badmintonτου Α.Σ. Δημοκρίτειο:

  1. Χριστίνα  Μαυροματίδου
  2. Αλίκη Κασσάπη
  3. Δήμητρα Αποστόλου
  4. Ελένη Κοκοβίδου
  5. Σταύρος Κιλιγκαρίδης
  6. Νίκος Τζεβελεκίδης
  7. Θανάσης Κασάπης
  8. Χρίστος Καλλιγάς
  9. Γιώργος Ιακωβάκης
  10. Χρίστος Πολυτσάκης
  11. Κυριάκος Πολυτσάκης
  12. Αντώνης Πολυτσάκης
  13. Δημήτρης Παπαδόπουλος
  14. Δημήτρης Βασιλειάδης
  15. Ζαχαρίας Ναούμ

Επόμενο ραντεβού για το Badmintonτου Α.Σ. Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο ΟΠΕΝ Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνει το 2ο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου, πάλι στο Βόλο, ενώ ενδιάμεσα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν θα λάβουν χώρα και τα περιφερειακά πρωταθλήματα  της Β’ Φάσης, στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες για την περιφέρεια Θράκης!
 
Επίσης στο τέλος Φεβρουαρίου θα υπάρξει και διπλή διοργάνωση, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα υ15 και υ19 μαζί με το πανελλήνιο ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα λυκείων  που θα γίνει στο Λαύριο Αττικής στις 22/23 Φεβρουαρίουκαι 24/25 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.