Γιαννης Γκαρανης: «Το 2020 να αποτελεσει τον βατηρα για μια δυναμικη πορεια στο μελλον»

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Κομοτηνής

Τις δικές του ευχές για το 2020, ένα έτος ορόσημο όπως το χαρακτηρίζει έστειλε ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Στο σύντομο μήνυμά του ο κ. Γκαράνης εύχεται «προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες στιγμές χαράς. Υγεία και ειρήνη σε κάθε σπιτικό. Καλές σοδειές και καλές δουλειές σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και την εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων τους σε όλους τους νέους».

«Ως δημοτική αρχή είμαστε αποφασισμένοι και το αποδεικνύουμε εμπράκτως, να εργαζόμαστε και το νέο έτος για μια κοινωνία πολιτών που θα υπηρετεί τους ανθρώπους της, που θα ενδιαφέρεται περισσότερο για τους αδύναμους, που θα έχει το βλέμμα στραμμένο στο αύριο του τόπου μας που οφείλουμε να κληροδοτήσουμε στις επερχόμενες γενιές» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά κάνοντας ειδική μνεία και στην επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό, χαρακτηρίζοντας το νέο έτος «έτος –  ορόσημο, το οποίο σκοπός μας είναι να αποτελέσει τον βατήρα για μια δυναμική πορεία προς το μέλλον, για έναν Δήμο Πολιτών που θα είναι περήφανος για την ιστορία του και τις αξίες που πρεσβεύει».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.