Μεγαλη ανταποκριση στη δραση στο βαρελι του Τροχονομου

ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και Διεύθυνση Αστυνομίας συγκέντρωσαν δώρα στο βαρέλι του τροχονόμου για τρεις συλλόγους

Παιδικά βιβλία, παιχνίδια και είδη ζωγραφικής συγκέντρωσαν την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων ν. Ροδόπης, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης.
 
Η δράση με τίτλο «Ρυθμίζουμε την κυκλοφορία της χαράς και της προσφοράς»  αποτέλεσε μια αναβίωση της παράδοσης της συγκέντρωσης δώρων στο βαρέλι του τροχονόμου, και έγινε με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, με πολλούς επαγγελαματίες αλλά και πολίτες να βάζουν δώρα στο βαρέλι, που θα δοθούν στον Σύλλογο για Παιδιά και Ενήλικες με ΔΑΔ, Αυτισμό & Asperger – ΔΑΔΑΑ, στον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
 
Μεταξύ των πολλών που έδωσαν δώρα, ήταν ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, και τα μέλη της ΝΟΔΕ Ροδόπης.
 
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ κ. Ανέστης Βαφειάδης, ήθελαν αυτές οι ημέρες να είναι μέρες χαράς και αγάπης, και αυτό ήθελαν, να συνεργαστούν με την αστυνομία για αυτή τη δράση.
 

Στο σημείο, υπενθύμισε, οι παλιότεροι θυμούνται πως μαζευόταν δώρα για την αστυνομία και την τροχαία, και αυτή τη φορά το άλλαξαν λιγάκι και μαζεύουν δώρα για τα παιδιά, ώστε να είναι χαρούμενα τα Χριστούγεννα.
 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης τόνισε πόσο θετικό είναι να αναβιώνει, με αυτό τον τρόπο, το έθιμο της συγκέντρωσης δώρων στο βαρέλι του Τροχονόμου.
 
Συνεχάρη δε την ΟΕΒΕΣ και την Διεύθυνση αστυνομίας για αυτή την πρωτοβουλία, που τους φέρνει χρόνια πίσω, όταν οι Κομοτηναίοι έφερναν τα δώρα τους στο βαρέλι του τροχονόμου, δείχνοντας πως η αλληλεγγύη είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Κομοτηνής.
 

Τέλος η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ. Κική Κωνσταντινίδου χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή την πρωτοβουλία μαζεύοντας, σε αυτές τις μέρες αγάπης, δώρα για τα παιδιά τριών συλλόγων που τόπου έχουν ανάγκη.
 
Για αυτό και επικροτούν αυτή την προσπάθεια, και συνέβαλλαν και αυτοί , θεωρώντας ότι πραγματικά τα έχουν ανάγκη, με τα παιδιά να είναι μια όαση χαράς και αγάπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.