Εορταστικα μηνυματα απο την Ορχηστρα των Φιλων της Μουσικης – Θρακης

Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Μήνυμα αγάπης και χαράς σκόρπισε η «Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής – Θράκης» στην εορταστική συναυλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Η ορχήστρα, που αποτελείται από 30 μουσικούς από την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., που παίζουν έγχορδα, πνευστά και κρουστά Ευρωπαϊκά μουσικά όργανα, υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κόζαλη, έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εορταστικές μουσικές, τόσο σύγχρονα, όσο και κλασικά κομμάτια από Haendel, Mozart, Bizet, Tschaikovsky, Strauss, Puccini, Mendelssohnκαι άλλους.

Την ορχήστρα συνόδευσαν οι σολίστες:Σοφία Ιερωνύμου (μέτζο σοπράνο), Γιώργος Καραγιαννίδης (βαρύτονος), Νάντια Μαλακόζη (σοπράνο), Ριψιμέ Ντανιελιάν (σοπράνο), Έλλη Κανάκη (σοπράνο),καθώς και οι χορεύτριες της σχολής PlieΧριστίνα Ζιαγάκη, Iλια Ψαθά, Αμαλία Τζώγα και Στέλλα Κουρκουρίδού.

Η βραδιά έκλεισε με την Χορωδία Κομοτηνής «Εύμολπος» η οποία τραγούδησε εορταστικούς ύμνους, με την «Ωδή στη Χαρά» του Beethoven να αποτελεί την κατακλείδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.