Εξαντληθηκαν σε 15 λεπτα τα εισιτηρια για την παρασταση «Καρυοθραυστης» στο Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης

Δια μέσου της ηλεκτρονικής σελίδας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

15 λεπτά λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έθεσε για πρώτη φορά σε λειτουργία η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την προμήθεια εισιτηρίων στις παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, χρειάστηκαν για την εξάντλησης των εισιτηρίων για την παράσταση «Καρυοθραύστης» από το Μπαλέτο Θεάτρου Μόσχας.

Η πλατφόρμα άνοιξε στις 11 το πρωί και μέχρι τις 11.15 το σύνολο των εισιτηρίων και για τις δύο δωρεάν παραστάσεις εξαντλήθηκαν.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι που πρόλαβαν να κάνουν την κράτησή τους με το αποδεικτικό κράτησης και το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας θα μπορέσουν να προμηθευτούν την πρόσκλησή τους είτε από την έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ (Γ. Κακουλίδη 1, Κομοτηνή) τη Δευτέρα 23/12, την Τρίτη 24/12 και την Παρασκευή 27/12 από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. είτε από το Μέγαρο Μουσικής 30 λεπτά τουλάχιστον πριν την έναρξη της παράστασης.

Για τυχόν προβλήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κωνσταντίνο Χουβαρδά, τηλ: 6970111112, e-mail: [email protected]
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.