Περιηγηση στις γευσεις του κρασιου με φιλανθρωπικο προσημο

Μια συνεργασία του «Scenario wine espresso culture» και του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής «Ροδόπη»

Βραδιά οινογνωσίας με τη συνοδεία menu degustation διεξήγαγε ο Ροταριανός Όμιλος Koμοτηνής «Ροδόπη», στο κατάστημα «Scenario wine espresso culture» την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.
 

Ο Ροταριανός Όμιλος έλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία θέτοντας φιλανθρωπικό πρόσημο στην εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας  προορίζονται για την αποκατάσταση πυρόπληκτης οικογένειας.
 
Πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών και εκλεκτά πρόσωπα της πόλης όπως ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Γκαράνης έσπευσαν να παρευρεθούν και να στηρίξουν την εν λόγω πρωτοβουλία.
 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν κάποιες από τις ποικίλες προσφερόμενες ετικέτες οίνων, με την εντόνως εξυπηρετική διάθεση του προσωπικού του καταστήματος, να ξεχωρίζει.
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι τοπικοί οίνοι «Μaron», «Kikones» και «Ιppeas» , οι οποίοι έλαβαν διακριτή θέση και αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
 

Η βραδιά έκλεισε με μία πανδαισία από finger food σε γεύσεις ειδικά διαλεγμένες ώστε να συμπληρώνουν την εμπειρία του κρασιού, ενώ οι καλεσμένοι έφυγαν με την ικανοποίηση ότι είχαν περιηγηθεί στον ιδιαίτερο γευστικό κόσμο του κρασιού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.