Οι Dromocosmicas «κατεκτησαν» μικρους και μεγαλους

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η άριστη συνεργασία τους με τον Δήμο Κομοτηνής

Το ακαταμάχητο δίδυμο των Dromocosmicas, ο ByronSkouris και η Camilla Bombardini, χάρισε μια φαντασμαγορική παράσταση με άφθονο γέλιο, πολλά εντυπωσιακά ακροβατικά όπως και μαγικά κόλπα στο κοινό της Κομοτηνής, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, με την παράσταση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη στο Μαγεμένο Δάσος, να μεταφέρεται λόγω καιρού στο Ίδρυμα Παπανικολάου.

Με στοιχεία από θέατρο, βουβό κινηματογράφο, τσίρκο, και την τέχνη του κλόουν, τα shows των Dromocosmicas στα οποία συμμετέχει ενεργά και το κοινό, αποτελούν ξεχωριστές εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη τους στην Κομοτηνή και κατάφεραν να κερδίζουν την αγάπη των συμπολιτών μας που τους αντάμειψαν στο τέλος με θερμό χειροκρότημα και επευφημίες.

 

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με δήμους που δίνουν μεγάλη σημασία στο πολιτιστικό τους πρόγραμμα»

Όπως δήλωσε η Camila Bombardini, οι Dromocosmicas χαρίζουν αξέχαστες παραστάσεις στο κοινό εδώ και 10 χρόνια, έχουν συνεργαστεί και με πολλούς άλλους καλλιτέχνεςκαι έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, όπως αναφέρει ο ByronSkouris «για δεύτερη χρονιά συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Κομοτηνής και αγαπάμε την πόλη, η οποία είναι πανέμορφη και έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση, ειδικά την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Να αναφέρω ότι στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλές σχέσεις με δήμους που έχουν πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό.Γι’ αυτό ελπίζουμε να ξαναγυρίσουμε και του χρόνου με νέα παράσταση και ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο για την φιλοξενία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.