Μοιραστηκαν βαθμους και εντυπωσεις Πανθρακικος και Δοξα Γρατινης

Πανθρακικός – Δόξα Γρατινής 1-1

Σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί από τη μνήμη όλων όσων βρέθηκαν στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής, Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Γκαϊδατζή στο 36΄, ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον Μπόσκο βρέθηκε στο έδαφος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 16΄ με δυνατό σουτ του Τσιανάκα έξω από την μεγάλη περιοχή και η Δόξα Γρατινής ισοφάρισε στο 48΄ με τον Ερκάν, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Μπόσκο.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες, με την Δόξα Γρατινής να απειλεί εκ νέου με εκτέλεση φάουλ του Στοϊνοβιτς, με τον Μπόσκο να αποκρούει εντυπωσιακά. Νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν τον τραυματισμό του, ο Γκαϊδατζής δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά πό συρτή σέντρα του Κυριαλάνη.

Εξαιρετική η διαιτησία του Χρήστου Κακουλίδη και των βοηθών του Γκιόση και Καρακασίδη, οι οποίοι ήλεγξαν πλήρως την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πανθρακικού και έφερε μαζί του είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS.  

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Παύλου, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγγουλος (55΄ Μέριτς), Κονόμι (67΄ Καρασιούνας), Νάνος, Τσιανάκας, Γκαϊδατζής (43΄ Παπαδόπουλος), Τοπάλι (78΄ Παγώνης), Βιόπουλος

Δόξα Γρατινής (Στοϊνοβιτς): Μπουτσακτσή, Θεοδωρίδης, Στοϊνοβιτς Ν, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Κρεμμύδας, Στοϊνοβιτς, Γιαννακιτζίδης, Ερκάν, Αντωνιάδης, Καρακόλιας

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.