Οι 4οι Μεσογειακοί Δρόμοι Βαμβακιού ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη

11.12.2019 20:14

Θα αναπτυχθούν όλες οι εξελίξεις του κλάδου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται οι «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ», που θα πραγματοποιηθούν στις 12 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη.  Μια πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, η οποία έχει μεγάλη απήχηση τόσο στην Ευρώπη όσο και εκτός, ενώ φέτος συνδιοργανωτές είναι το Ανταλλακτήριο Βάμβακος της Σμύρνης και το Εθνικό Κέντρο Βάμβακος της Ισπανίας.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν τομείς που αφορούν τους τελικούς καταναλωτές, την εναρμόνιση της παραγωγής και τα συστήματα ποιότητας και πιστοποίησης αυτής, το μέλλον και οι προκλήσεις της κλωστοϋφαντουργίας, την τεχνολογία Blockchain και την εφοδιαστική αλυσίδα ενώ θα παρουσιαστούν και οι εξελίξεις γύρω από το βαμβάκι στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ισπανία καθώς και οι διεθνείς προκλήσεις της αγοράς βάμβακος.  Σημαντική και η παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Βάμβακος προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο γνωστοί οι σκοποί της και η λειτουργία της για όλους τους  ενδιαφερόμενους. 

Έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραστούν εκκοκκιστές, έμποροι, μεσίτες, κλωστοϋφαντουργοί, τελικοί χρήστες, μεταφορείς και εκπρόσωποι όλων των σχετικών με την αλυσίδα βάμβακος, τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Τουρκία, την Αίγυπτο αλλά και από την Ασία.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν μεταξύ άλλων και Εκκοκκιστήρια που εδρεύουν στη Ροδόπη. Αναλυτικά μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι: ΑΥΓΗ ΕΠΕ, ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε., Γ. & Π. ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ Α.Ε., ΔΑΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΡΩΜΥΛΛΟΣ, ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΥΣΤ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ Α.Ε., ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ε., ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε., ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΦΟΙ Α.Ε., ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Α.Ε., ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΒΕΕ, ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine