Ο Πανθρακικός συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS

10.12.2019 17:04

Στο πλαίσιο της προσεχούς αναμέτρησής του με τη Δόξα Γρατινής

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Πρόσκληση συμμετοχής στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής απευθύνει ο Πανθρακικός για την προσεχή αναμέτρηση του με την Δόξα Γρατινής.
 
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση ο Πανθρακικός σε συνέχεια της συνεργασίας του με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής καλεί όλους όσους βρεθούν στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής να συνδράμει στην πρωτοβουλία, φέρνοντας μαζί του είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών που εξυπηρετεί.
 
Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην είσοδο του γηπέδου, όπου θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού της πόλης μας για το έργο που επιτελεί το Κέντρο  Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής και στο οποίο θα μπορεί ο κόσμος να αφήνει τα προϊόντα που θα φέρει μαζί του.
 
Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους ο Πανθρακικός καλεί τους φίλους του να φέρουν: γάλατα μακράς διαρκείας,  γάλατα εβαπορέ δεύτερης βρεφικής ηλικίας και βρεφικές πάνες (Νο: 2-6), είδη υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια μπάνιου),  είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά.
 
«Η ιστορία έχει δείξει πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Συλλόγου επισημαίνοντας πως «σε αυτήν την αναμέτρηση το πρώτο γκολ θα μπει πριν το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή».
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine