«Η ΑΕ Κομοτηνης κληρονομησε απο τη συμμετοχη της στην Volleyleague ενα γηπεδο-στολιδι και βολεικη νοοτροπια»

Διθυραμβικά σχόλια από τον προπονητή της Πολίχνης Στέλιο Κουτουνίδη

Στην σπουδαία κληρονομία που άφησε η συμμετοχή της ΑΕ Κομοτηνής στην Volleyleague στάθηκε ο τεχνικός του Πήγασου Πολίχνης κ. Κουτουνίδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους γηπεδούχους για τη νίκη τόνισε πως «όλο αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι αυτά που άφησε στην ομάδα της Κομοτηνής η συμμετοχή της στην Volleyleague» εξηγώντας πως το γήπεδο είναι στολίδι για το άθλημα, οι υποδομές είναι εξαιρετικές και η νοοτροπία του κόσμου που ασχολείται με την ομάδα άκρως βολεϊκή, παροτρύνοντας όλους τους φορείς να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια των «Κιτρινόμαυρων» αποκαλύπτοντας παράλληλα πως όλοι οι αθλητές του απόλαυσαν το παιχνίδι κάτω από αυτές τις αθλητικές συνθήκες.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο κ. Κουτουνίδης επισήμανε πως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και παρότι οι αθλητές του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.

Ο Ηλίας Κρεούζης από την πλευρά του, αφού συνεχάρη τους φιλοξενούμενους για την προσπάθεια, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του, δείχνοντας πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Επιπλέον στάθηκε στο γεγονός πως δοκιμάζει κάποια πράγματα μέσα στο παρκέ, μειώνοντας το Rotation σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.