Η Μαγεμενη Αυλη ερχεται στη Μαρωνεια

Από τις 22 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου θα διαρκέσουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Κυβερνείο Μαρώνειας

O Δήμος Μαρώνειας -Σαπών και ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας «Ιππαρχία» μαζί με άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους στον πλουσιότερο μήνα του χρόνου, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
 
Για αυτό και καλούν μικρούς και μεγάλους στη «Μαγεμένη Αυλή» για να κάνουν πιο όμορφες αυτές τις γιορτές, να μοιράζοντας αγάπη, χαρά και αισιοδοξία, στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.
 
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 22  και θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.
 
Το πρόγραμμα ξεκινά τη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30, με την πάντα του Δήμου να παιανίζει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τα παιδιά θα ασχοληθούν με Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθεί θεατρικό δρώμενο με τον κ. Βουλτσίδη ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.
 
Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ., στον ίδιο χώρο τα παιδιά θα κατασκευάσουν στολίδια για το δέντρο τους.
 
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 4:30 μ.μ. με αφετηρία τη Μαγεμένη αυλή τα παιδιά θα παίξουν «Ψάχνοντας τον χαμένο Ρούντολφ»
 
Τέλος την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί προβολή κινηματογραφικής ταινίας στο πολιτιστικό κέντρο της Μαρώνειας με τίτλο «Ο Αμάλ και οι Νυχτερινοί Επισκέπτες».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.