Με εντονα φωτα και περισσοτερα στολιδια ανοιγει τις πορτες του το «Μαγεμενο Παρκο»

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής για το 2019 - Από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 5 Ιανουαρίου του 2020 με επίκεντρο τα παιδιά αλλά και δράσεις για όλους

Το πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Κομοτηνή με επίκεντρο το Άλσος της Αγίας Παρασκευής έδωσε στην δημοσιότητα χθες, Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής.
 
Μεταξύ αυτών ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγιοβασιλιάτικος αγώνας δρόμου SantaRun την προσεχή Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, της οποίας θα ακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής δια χειρός του δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, η  συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, παιδικές παραστάσεις και δράσεις που θέτουν στο επίκεντρο τους μικρότερους συμπολίτες μας.
 
Για ένα «όμορφο» και «πλούσιο» πρόγραμμα, που περιλαμβάνει δράσεις, συναυλίες, και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, μίλησε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το πρωί της ίδιας ημέρας.
 
Η κ. Λιβεριάδου τόνισε πως το φετινό συμμετοχικό ενδιαφέρον των παιδικών σταθμών και των νηπιαγωγείων  είναι Ιδιαίτερα αυξημένο, με τις δηλώσεις να ανέρχονται μέχρι στιγμής στις χίλιες.
 
Αναφορικά με τον στολισμό, έγινε μια προσπάθεια αύξησης τόσο του φωτισμού που περιβάλλει το πάρκο, όσο των στολιδιών που κοσμούν τη διαδρομή του. «Διαπιστώσαμε ότι ο περσινός φωτισμός ήταν αδύναμος οπότε αποφασίσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση και χρώμα στα δέντρα όπου θα τοποθετήσουμε μικρούς προβολείς οι οποίοι θα δώσουν περισσότερο χρώμα, ενώ παράλληλα θα τοποθετήσουμε περισσότερα στολίδια στη διαδρομή», σημείωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ.
 
Το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό και επισκέψιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ενώ σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του ιδρύματος «Παπανικολάου».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο «Το Μαγεμένο Πάρκο 2019» εδώ.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.