Η Black Friday εφερε αυξημενη κινηση στα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων στην Κομοτηνη

Αύξηση τόσο από τις προηγούμενες ημέρες, όσο και από την περυσινή κίνηση, βλέπουν οι επαγγελματίες Παναγιώτης Τζεβελεκίδης, Γιώργος Γανίτης και Βαγγέλης Δεληγιαννούδης

Σε Black Week έχει μετασχηματιστεί η περίοδος προσφορών, που έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα

 
Αγοραστική παράδοση φαίνεται πως έχει γίνει και για την Κομοτηνή η BlackFriday, με τα καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών στην Κομοτηνή να βλέπουν σημαντική αύξηση στην κίνηση, τόσο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, όσο και σε σχέση με πέρυσι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν πως μπορεί να φτάσει και διπλάσια νούμερα.
 
Και αυτό γιατί πλέον οι προσφορές της Black Friday διαρκούν όλη την εβδομάδα, δημιουργώντας μια άτυπη «Black Week».
 
Ο «ΠτΘ» μίλησε με τρείς υπεύθυνους καταστημάτων της Κομοτηνής, τον ιδιοκτήτης του Πολυκαταστήματος «Welcome Stores Τζεβελεκίδης» Παναγιώτη Τζεβελεκίδη, τον Γιώργο Γανίτη, υπεύθυνο στο κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών «Euronics» και τον Βαγγέλη Δεληγιαννούδη, υπεύθυνο του υποκαταστήματος «Κωτσόβολος» Κομοτηνής για το πως πηγαίνει η εβδομάδα και τι ανταπόκριση βλέπουν από τους πελάτες τους.
 

Παναγιώτης Τζεβελεκίδης
«Ποντάραμε πολύ στην BlackFriday»

 
Διπλάσιο τζίρο από πέρυσι έχουν κάνει από τη Δευτέρα στο κατάστημά τους, σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Τζεβελεκίδης, που υπογράμμισε την αυξημένη κίνηση, σε ικανοποίηση του ιδίου και των συνεργατών του καθώς όπως επεσήμανε πόνταραν πολύ στην Black Friday, θέλοντας να πάρουν το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο της αγοράς.
 
Για τον σκοπό αυτό όπως εξήγησε πόνταραν τόσο στην επικοινωνία, όσο και στα αποθέματά τους, με 1500 ετοιμοπαράδοτες τηλεοράσεις και 1300 ετοιμοπαράδοτες λευκές συσκευές, 9.000 μικροσυσκευές κτλ.
 
Το κοινό πλέον περιμένει πολύ την εβδομάδα αυτή, που μπορεί να απορροφά και διψήφιο νούμερο του τζίρου της χρονιάς, για αυτό και για να μπορέσουν να ανταπεξέρθουν όπως εξήγησε ο ίδιος προετοιμάστηκαν εγκαίρως τόσο σε επίπεδο εμπορευμάτων, όσο και σε επίπεδο ταμείων, για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν άμεσα το κοινό.
 

Γιώργος Γανίτης
«Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για την Black Friday, και μάλιστα την περιμένει»

 
Οι εκπτώσεις πλέον επεκτείνονται σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, σημείωσε ο κ. Γιώργος Γανίτης, που επισήμανε πως ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για την Black Friday, και μάλιστα την αναμένει, γεγονός που εντοπίζεται και στην κάμψη της αγοράς την περίοδο αυτή.
 
Έτσι η κίνηση έχει αρχίσει να αυξάνεται από την αρχή της εβδομάδας, με τις εκπτώσεις να αποτελούν κίνητρο για τους πελάτες να ψάξουν περισσότερα.
 
Έτσι κάνουν προσφορές σε όλα τα είδη, με ιδιαίτερες προσφορές σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα, με τις εκπτώσεις να ξεκινούν από 10% και να ανεβαίνουν ανάλογα και με το προϊόν.
 

Βαγγέλης Δεληγιαννούδης
 «Το ενδιαφέρον είναι έντονο για όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται στις προσφορές»

 
Την τάση η κίνηση να φτάσει ακόμα και το διπλάσιο, αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η κίνηση, επιβεβαίωσε ο κ. Βαγγέλης Δεληγιαννούδης, ο οποίος τόνισε πως πλέον οι πελάτες έχουν μάθει την Black Friday, ενώ και το ενδιαφέρον είναι έντονο για όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται στις προσφορές.
 
Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται η προωθητική ενέργεια, όμως φαίνεται πως αυτή τη φορά τους έχει εκπλήξει το μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο έχει υπάρξει για τις αγορές αυτή την εβδομάδα, κορύφωση της οποίας αναμένεται να αποτελέσει η προσεχής Παρασκευή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.