Ξεκινησαν οι αιτησεις για 220 προσληψεις στην Υπηρεσια Ασυλου

15 θέσεις στην ΑΜΘ

Άρχισε να τρέχει η διαδικασία των αιτήσεων για τις προσλήψεις 220 ατόμων σε υπηρεσίες Ασύλου όλης της χώρας.
 
Να θυμίσουμε ότι στην εν λόγω διαδικασία προβλέπεται για την ΑΜΘ η  πρόσληψη 15 ατόμων. Συγκεκριμένα η κατανομή είναι η εξής:
 
Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Θράκης (Αλεξανδρούπολη): ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών- 5 άτομα
Αυτοτελές Κλιμάκιο Ασύλου Φυλακίου Ορεστιάδας: ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών – 3 άτομα
Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Θράκης (Παρανέστι Δράμας): ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών – 5 άτομα
Αυτοτελές Κλιμάκιο Ασύλου Ξάνθης: ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών – 2 άτομα
 
Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση 12μηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.
 

Υποβολή αιτήσεων

 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Ουρανίας Σουλτάνη, με την ένδειξη για την ΣΟΧ2/2019, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988583).
 
Το εμπρόθεσμο της αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
  
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι, Ανεξάρτητες και άλλες αρχές , ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες ,Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Στην προκήρυξη γίνονται δεκτοί πολλοί τίτλοι σπουδών ενώ βασικό κριτήριο είναι και η εντοπιότητα.
 
Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ολοκληρώνεται στις 4 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη.

Info


Για να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο ηλεκτρονικόσύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%97%CE%93%CE%A4465%CE%A7%CE%98%CE%95-1%CE%951?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.