Πολλαπλα προβληματα απο την κακοκαιρια στην παραλιακη ζωνη της Ροδοπης

Τρείς ιρλανδικές διαβάσεις έχουν ήδη κλείσει, σύσταση της αστυνομίας να αποφεύγεται η κυκλοφορία σε όλες

Κλειστός ο δρόμος Παγουρίων- Μικρού Κρανοβουνίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων
 
Κύμα έντονων καιρικών φαινομένων αναμένεται να πλήξουν την περιοχή το βράδυ της Πέμπτης
 
Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί της Πέμπτης τη Ροδόπη, τα οποία προς το παρόν επικεντρώνονται στην παραλιακή ζώνη.
 
Έτσι ο δρόμος μεταξύ Παγουριών και Μικρού Κρανοβουνίου, ένα σημείο το οποίο συστηματικά παρουσιάζει προβλήματα, είναι κλειστός από τη βροχή, ενώ υπήρξαν και άλλα προβλήματα με τα ποτάμια της περιοχής να είναι φουσκωμένα και πολλές ιρλανδικές διαβάσεις να είναι απροσπέλαστες, ενώ φέρεται να υπήρξαν και απεγκλωβισμοί.
 

Ήδη μέχρι τις 2 το μεσημέρι είχαν κλείσει από την αστυνομία οι ιρλανδικές διαβάσεις σε Μεσοχώρι, Σκάλωμα και Μωσαϊκό, με την αστυνομία να κάνει συνεχείς ελέγχους και στις υπόλοιπες και να συστήνει στους οδηγούν να τις αποφεύγουν γενικότερα, μιας και η κατάσταση αλλάζει συνεχώς.
 
Πάντως σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Κώστα Χουβαρδά ένα κύμα κακοκαιρίας αυτή τη στιγμή κινείται από την παραλιακή ζώνη προς Βορρά, ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, που θα επικεντρώνονται, τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα, στην περιοχή του Ιάσμου.
 
* Οι φωτογραφίες είναι από την Ομάδα Καιρικά Νέα Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.