Το πεμπτο δεκαλεπτο της αναμετρησης του ΓΑΣ Κομοτηνη με την Δοξα Λευκαδας

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι ανέλυσαν το πώς ήρθε το αποτέλεσμα, εξηγώντας το τεχνικά. Ο Νεοκλής Λεμονίδης παρουσιάστηκε προβληματισμένος για την αμυντική εικόνα του ΓΑΣ ενώ ο Γιώργος Ζαφειρούδης παρά τη νίκη, τόνισε πως οι αθλητές του δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι.

Νεοκλής Λεμονίδης: «Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στην άμυνα»

Την πεποίθηση του πως πρέπει να αλλάξει γρήγορα η αμυντική εικόνα της ομάδας του εξέφρασε με το πέρας της αναμέτρησης του ΓΑΣ με την Λευκάδα ο τεχνικός των «Κυανέρυθρων» Νεοκλής Λεμονίδης. «Ήμασταν κακοί στην άμυνα, καθώς δεχθήκαμε 80 πόντους και δεν έχουμε ακόμα την ικανότητα να φτάνουμε σε κάθε παιχνίδι τους 81 πόντους» επισήμανε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έκρινε πως οι αθλητές του  πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα 1 εναντίον 1. «Οι αντίπαλοι είχαν υπομονή στην επίθεση και πάντα βρίσκανε την καλύτερη επιλογή» συμπλήρωσε ο κ. Λεμονίδης. Παράλληλα δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονο του για τους διαιτητές της αναμέτρησης. «Συνεχώς μας παίζουν οι ίδιοι διαιτητές και παρατηρούμε πως  τα φάουλ τα δίνουν σε εμάς και στους αντιπάλους δεν τα δίνουν» τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής, ο οποίος για την συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά άμεσα και οι παίχτες πρέπει να το καταλάβουν για να αλλάξει η εικόνα μας.

Γιώργος Ζαφειρούδης: «Βάσει της εικόνας της αναμέτρησης έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα»

Ο τεχνικός της Δόξας Λευκάδας παρουσιάστηκε προβληματισμένος από το γεγονός πως η ομάδα του «έπαιξε με την φωτιά» παρότι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο και τα ηνία στο σκορ. «Βάσει εικόνας έπρεπε να κερδίσουμε πιο εύκολα αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά το μυαλό μας» παραδέχθηκε ο έμπειρος τεχνικός, τονίζοντας πως  οι παίχτες μυου έπρεπε να διαχειριστούν καλύτερα το παιχνίδι και ιδιαίτερα οι έμπειροι αθλητές του. Τέλος, ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας του, δεν θέλησε να κοιτάξει μακριά, καθώς επισήμανε ότι  στόχος της Δόξας Λευκάδας είναι να κερδίσει την επόμενη εβδομάδα την Καβάλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.