Εκπαιδευτικο σεμιναριο απο την Αναπτυξιακη Ροδοπης

Διάρκειας 50 ωρών με τίτλο «Manager Κοινωνικής Επιχείρησης»

Η Αναπτυξιακή Ροδόπης- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., ως επικεφαλής εταίρος του έργου Rein FORCE SOCIAL Entrepreneurial Spirit through setting up Innovative Support Structures in the crossborder Territoryμε ακρωνύμιο “SOCIALFORCES”, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πεδίο της κοινωνικής οικονομίας.
 
Ως εκ τούτου, προσκαλεί μέλη ή απασχολούμενους σε κοινωνικές επιχειρήσεις ή και ανέργους να συμμετάσχουν ως ωφελούμενοι του έργου “SOCIAL FORCES” στο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Manager Κοινωνικής Επιχείρησης» διάρκειας 50 ωρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. επί της οδού Ν. Πλαστήρα & Κ. Αντωνιάδη. 
 
Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης. Επιπλέον, θα ακολουθήσει επιλογή συμμετεχόντων για τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας, με σκοπό την επίσκεψη σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις της περιοχής και στόχο τη δικτύωση, την εκπαίδευση και ενημέρωση τους.

Info

Η αίτηση, η οποία έχει αναρτηθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης στο siteτης ΑΝ.ΡΟ. (www.anro.gr) και στο www.socialforces.eu, μπορεί να κατατεθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected]ή ιδιοχείρως στην έδρα της εταιρείας είτε να αποσταλεί μέσω ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση: Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε., Ν. Πλαστήρα & Κ. Αντωνιάδη, ΤΚ 69132, Κομοτηνή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Αναπτυξιακή Ροδόπης, καλώντας στο τηλέφωνο 25310 34071.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.