Ξεκινησαν οι αιτησεις για τις μεταθεσεις εκπαιδευτικων

Προθεσμία έως τις 25 Νοεμβρίου

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2019-2020,καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες σε Κ.Ε.Σ.Υ. για τις θέσεις εξειδίκευσης στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό σε Κ.Ε.Σ.Υ. και Σ.Μ.Ε.Α.Ε. σε Μουσικά Σχολεία σε Καλλιτεχνικά Σχολεία σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης, αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή μετάθεση, και επιπλέον, ειδικά για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και στα Μειονοτικά Σχολεία.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, έως 25 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr), με τον τρόπο που ορίζεται στην εγκύκλιο.
 
Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.
 
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν τις σχετικές εγκυκλίους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.