Προχωρα η ανακατασκευη των παιδικων χαρων στην Κομοτηνη

Συνεχίζονται τα έργα στην παιδική χαρά του Πάρκου Αγίας Παρασκευής, ενώ σειρά θα έχει το καράβι της Κεντρικής Πλατείας

Προχωρούν οι εργασίες στην παιδική χαρά του πάρκου της Αγίας Παρασκευής, ώστε να δημιουργηθεί από την αρχή ο χώρος, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλά παιδιά (αλλά και γονείς) τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Τα περισσότερα παιχνίδια βέβαια είχαν αφαιρεθεί πριν από το φετινό καλοκαίρι, όμως πλέον έχει γίνει πλήρης απομάκρυνσή τους, και έχει ξεκινήσει η δημιουργία του νέου δαπέδου.
 
Οι παρεμβάσεις αποτελούν μέρος έργου που αφορά συνολικά 22 παιδικές χαρές στο Δήμο Κομοτηνής, και στην περίπτωση του πάρκου πέρα από την καθαίρεση των υφιστάμενων παιχνιδιών, την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας που γίνεται αυτή την περίοδο, θα ακολουθήσει η τοποθέτηση νέων παιχνιδιών, καθώς και η κατασκευή περίφραξης και πορτών.
 
Άλλωστε οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν σε κάθε παιδική χαρά, ο σχεδιασμός της να έχει σκοπό να δημιουργήσει ασφαλείς χώρους αναψυχής και συνάντησης παιδιών με νέα παιχνίδια, οργάνωση περιοχών παιχνιδιού με διαφορετικά χρώματα στα δάπεδα ασφαλείας, ζώνες πράσινου κλπ ώστε να γίνουν οι παιδικές χαρές πιο ενδιαφέρουσες και να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον, για την σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών και των νηπίων.
 
Να σημειωθεί πως σειρά έχει το καράβι της Kεντρικής Πλατείας, όπου θα γίνει καθαίρεση των υφιστάμενων παιχνιδιών και των υφιστάμενων δαπέδων ασφαλείας, και κατόπιν τοποθέτηση νέων παιχνιδιών, νέου δαπέδου ασφαλείας και πορτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.