Ανοιγονται και σε νεες συνεργασιες οι Φιλοτεχνες

Τον ετήσιο χορό της πραγματοποίησε η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες»

Γλέντι και πολύ χορό επιφύλασσε, όπως κάθε φορά, στα μέλη και τους φίλους της η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες» που πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Ποσειδώνιο.
 

Έτσι ανέβηκαν στην σκηνή, υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος «Καφαντάρδες», που αποτελείται από τους Μαρίνα Ζωγράφου (τραγούδι), Νίκο Μπόζογλου (ακορντεόν), Τριαντάφυλλο Κωνσταντινίδη (γκάϊντα – καβάλι) και Στάθη Παρασκευόπουλο (κρουστά).
 

Επίσης κοντά τους ήταν και οι εξαίρετοι μουσικοί Τάσος Πετρόπουλος (ποντιακή λύρα και τραγούδι), Γιάννης Μαύρος (κλαρίνο) και Θάνος Γκαράνης (λαούτο και τραγούδι), με τους συμμετέχοντες στο χορό, μικρούς και μεγάλους, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
 
Το παρών έδωσαν και τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Κοζάνης, που συμμετείχαν στον χορό των Φιλοτεχνών.
 

Ο ετήσιος χορός τους γίνεται στην αρχή της σεζόν, λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων, αποτελώντας μια μεγάλη γιορτή, με στόχο να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο, προχωρώντας στο πλάνο της χρονιάς, σημείωσε η πρόεδρος των «Φιλοτεχνών» κ. Ιωάννα Αλμπανίδου.
 

Έτσι στις 23 Νοεμβρίου συμμετέχουν στην παρουσίαση του CDτης Ντιλέκ Κότς που θα γίνει στη Λέσχη Κομοτηναίων με το χορευτικό τους συγκρότημα, ενώ στις 20 Δεκεμβρίου προγραμματίζουν μια δική τους χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ΡΕΞ, με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, χορούς, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικα έθιμα της Θράκης, με την αρωγή του Συλλόγου Γυναικών Αιγείρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.