Καβαλα: Λογομαχησαν και τον πυροβολησε με κυνηγετικη καραμπινα

Συνελήφθη άμεσα ο 49χρονος δράστης

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας η ανθρωποκτονία 59χρονου, η οποία διαπράχθηκε το απόγευμα της Κυριακής, σε σημείο της Εθνικής Οδού Καβάλας – Δράμας.  
 
Αναλυτικότερα ο 59χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην επιχείρηση του, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.
 
Στο σημείο μετέβησαν και πραγματοποίησαν εξερεύνηση – επιστημονική διερεύνηση του χώρου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εγκληματολογικό συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας και Ιατροδικαστής.
 
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που επακολούθησε ταυτοποιήθηκε ο 49χρονος δράστης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στην Καβάλα και κατά την εξέταση του ομολόγησε την πράξη του.
 
Όπως προέκυψε ο δράστης βρισκόταν στην επιχείρηση του 59χρονου και μετά από λογομαχία που είχαν αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας τον  θανάσιμα. 
 
Από το σημείο του συμβάντος κατασχέθηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 49χρονου, βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, η όποια και κατασχέθηκε.
 
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζετε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.