Ικανοποιηση στον Πολιτιστικο Συλλογο Ιασμου απο την επιτυχια της 3ης Γιορτης Τσιπουρου

Περίπου 5.000 κόσμου έδωσε το «παρών»

Τίποτα άλλο εκτός από ικανοποιημένος δεν θα μπορούσε να είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου τόσο από την προσέλευση όσο και την οργανωτική επιμέλεια της 3ης Γιορτής Τσίπουρου που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Χρόνο τον χρόνο φαίνεται πως η διοργάνωση εμπεδώνεται στη συνείδηση του κόσμου και εμπλουτίζεται με καινούργιες δράσεις γεγονός που δεν μπορεί παρά να πιστωθεί  στον δραστήριο Σύλλογο.

 

Χθες ο Σύλλογος εξέδωσε απολογιστικό δελτίο, που αποτυπώνει γλαφυρά την ικανοποίηση του για την επιτυχία της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει στο εν λόγω δελτίο:
 
«Η 3η γιορτή τσίπουρου στον Ίασμο, που πραγματοποιήθηκε στις  2-3 Νοεμβρίου 2019, έχει καταγραφεί στην ιστορία της περιοχής ως η πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχει γνωρίσει ο τόπος. Περίπου 5000 άνθρωποι, ντόπιοι αλλά και από άλλες περιοχές της περιφέρειας, ήρθαν στο χώρο της εκδήλωσης για να γευτούν το ιδιαίτερο Ιασμιώτικο τσίπουρο, να δοκιμάσουν συνταγές με Θρακομακεδονικά προϊόντα, να επιμορφωθούν, να ζήσουν τη μυσταγωγία της απόσταξης, να ξεναγηθούν στο Μουσείο μας, αλλά και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους λαϊκοδημοτικής και παραδοσιακής μουσικής.


 
Η παρουσία του Υφυπουργού κ. Κων. Σκρέκα, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου, έδωσε την ευκαιρία τόσο στον ίδιο όσο και στους παραγωγούς της περιοχής να ανταλλάξουν απόψεις και να απαντηθούν ερωτήματα που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα.
 
Στον απόηχο της 3ης Γιορτής Τσίπουρου  η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα είναι διάχυτη, και η δέσμευση του Συλλόγου να αποτελέσει θεσμό είναι δεδομένη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.