Σεμιναρια πιανου απο το Ωδειο Δ. Κοψα

Με διδάσκουσα την καταξιωμένη Κομοτηναία πιανίστa Χριστίνα Σιδηροπούλου

Το Ωδείο Δ. Κόψα, διοργανώνει σεμινάρια πιάνου, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, από την καταξιωμένη πιανίστα Χριστίνα Σιδηροπούλου, καθηγήτρια πιάνου στο Τμήμα Μουσικής και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 
Η Χριστίνα Σιδηροπούλου κατάγεται από την Κομοτηνή. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Μουσική Ερμηνεία – Μaster of Music του London College of Music του Πανεπιστημίου Τhames Valley με ειδικεύσεις Πιάνο, τάξεις Ι. Kennaway και R. Terroni, Μουσική Δωματίου, Συνοδεία, Ανάλυση, και Μουσική του 20ου αιώνα υπό τον P. Mead και διατριβή στην Ψυχολογία της Μουσικής Εκτέλεσης, Διπλώματος Licentiateship in Piano Performance του ΤVU, Διπλώματος Πιάνου, Άριστα – Βραβείο, τάξη Π. Δημητριάδη από το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, Ανώτερων Θεωρητικών καθώς και Πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 
Την καλλιτεχνική της δραστηριότητα συνθέτουν ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου, συμμετοχές σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συναρμόσει τη διδασκαλία στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση των τριών βαθμίδων με την επιστημονική έρευνα με δημοσιεύσεις για την ερμηνεία, τη διδασκαλία και την ψυχολογία της μουσικής, καθώς και τη μελέτη, παρουσίαση και προαγωγή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δημιουργίας με πρώτες εκτελέσεις έργων Ελλήνων συνθέτων.

Info

Πληροφορίες-εγγραφές στο 2531034005
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.