Επιτυχημενη επιστημονικη ημεριδα απο την ΑΕ Κομοτηνης

Οι ομιλητές ανέλυσαν θέματα γύρω από την άθληση των παιδιών και τις συνήθειες τους

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.

Παρουσία αρκετών γονέων αλλά και κόσμου που ήθελε να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την άθληση των παιδιών, τη σχέση γονιού και αθλητή αλλά και τις διατροφικές του συνήθειες των παιδιών, όλοι έφυγαν κερδισμένοι σε γνώσεις από την αίθουσα.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ κ. Δαφτσής, ο οποίος αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου παρουσίασε τους αθλητές του ανδρικού τμήματος και το προπονητικό επιτελείο. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν άνθρωποι και χορηγοί που στηρίζουν για χρόνια την προσπάθεια, όπως και οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που βρίσκονται στο πλευρό όλων των συλλόγων ενώ στη συνέχεια το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με τις εισηγήσεις των 3 ομιλητών.

Συγκεκριμένα ο κ.  Ευάγγελος Μπεμπέτσος, καθηγητής Σ.Ε.Φ.Α.Α.  μίλησε για το θέμα που αφορά την σχέση τον γονέων με τον παιδικό αθλητισμό ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η κ. Σταυρούλα Γκιουζελίδου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος αναλύοντας την σωστή διατροφή που οφείλει να έχει ένας αθλητής στην παιδική και εφηβική ηλικία. Τέλος ο κ. Μιχάλης Πολυτσάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής-Δ.Σ. της ΕΓΒΕ μίλησε για την υποκινητικότητα των παιδιών στη σημερινή εποχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.