Τσίπρας από Πάτρα: Θα λειτουργήσει η Τέταρτη Νομική όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει ξανά κυβέρνηση

15.10.2019 19:21

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Μπορεί να μην έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από τις εκλογές, όμως όπως λέει και ο σοφός λαός, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και ο πρώην πρωθυπουργός και νυν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε την Πάτρα, και παρασυρόμενος φαίνεται από το θερμό κλίμα της Αχαϊκής πρωτεύουσας, ξεκίνησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις, και συγκεκριμένα με μία «παλιά μας γνώριμο», την τέταρτη Νομική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τοπικά Μέσα της Πάτρας, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Θάνο Ζούπα και την Πρύτανη κ. Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, στα γραφεία της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου, όπου, όπως δήλωσε, τον έπεισε για την αναγκαιότητα της ίδρυσης της Νομικής Σχολής στην Πάτρα, είπε πως αιφνιδιάστηκε από την πρώτη απόφαση κατάργησης και δήλωσε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει ξανά κυβέρνηση θα υλοποιήσει το δίκαιο, όπως το χαρακτήρισε, αίτημα της Πάτρας.

Συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το μικρό γαϊτανάκι, που όπως έγινε εμφανές τους τελευταίους μήνες, είχε δίκιο ο κ. Γαβρόγλου όταν έλεγε ότι το ζήτημα τον ξεπερνάει.
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine