Πρωτη συναντηση γνωριμιας για την Κοινοτητα Νεων Κομοτηνης (+Video)

Με χορούς καλωσόρισε τα νέα του μέλη ο σύλλογος, γνωστοποιώντας και την έναρξη τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών

Τις πόρτες του άνοιξε για άλλη μια χρονιά την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο πολιτιστικός σύλλογος φοιτητών «Κοινότητα Νέων Κομοτηνής», με μία συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του συλλόγου (Κωνσταντίνου και Ελένης και Ιερωνύμου γωνία) όπου πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των τμημάτων και εκτυλίσσονται πολλές από τις δράσεις τους.

Ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές και νέους με καλλιτεχνικές ανησυχίες, η «κοινότητα» αποτελεί τον πυλώνα της καλλιτεχνικής δραστηριότητας των νέων της πόλης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, χωρίς καταβολή συνδρομής, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για λειτουργία, είναι η διάθεση, θέληση και μεράκι για δημιουργία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι συντονιστές των ομάδων παρουσίασαν τα τμήματα τους, ενώ ακολούθησε party με νέα και παλιά μέλη να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς

Φέτος, μάλιστα, όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ. Χάρης Καρύδης, μιλώντας στον «ΠτΘ» ,πέραν των καθιερωμένων τμημάτων όπως ραδιοφωνικό, θεατρικό, κινηματογραφικό, λογοτεχνικό, αρθρογραφίας, μουσικό και φωτογραφικό ξεκινά τη λειτουργία του και το τμήμα παραδοσιακών χορών.
 

Για απορίες, συνεργασίες ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e- mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αλλά και μέσω Facebook με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της “Κοινότητας Νέων Κομοτηνής”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.