Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Gemini Man» και «Joker» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για τη δραματική ταινία επιστημονικής φαντασίας «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζονται να προβάλλονται η περιπέτεια «Rambo: Τελευταίο αίμα» που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η δραματική περιπέτεια «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η πολυαναμενόμενη «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά.

Τέλος, μόνο το Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως η ταινία animation «Angry Birds 2» και η επίσης animation «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Gemini Man

(19:30 & 22:10, Κυριακή μόνο 19:30)

Ένας πενηντάχρονος συνταξιούχος δολοφόνος, ο Χένρι Μπρόγκαν, καταδιώκεται από τον εξίσου θανάσιμο εικοσιτετράχρονο κλώνο του. Ο Χένρι, μαζί με τους αδίστακτους συναδέλφους του Ντάνι και Μπάρον, βρίσκονται κυνηγημένοι καθώς διασχίζουν την υφήλιο αναζητώντας την αλήθεια. Αυτό που ανακαλύπτουν θα αναγκάσει το Χένρι να βρεθεί αντιμέτωπος με τους ανθρώπους που εμπιστευόταν και να αποφασίσει ποιανού η ζωή αξίζει περισσότερο – η δική του ή του κλώνου του

Ενήλικοι στην αίθουσα

(19:20 & 22:00, Κυριακή μόνο 19:20)

Πίσω από κλειστές πόρτες, μια ανθρώπινη τραγωδία εξελίσσεται. Ένα παγκόσμιο θέμα, μια ιστορία ανθρώπων παγιδευμένων σε ένα απρόσωπο δίκτυο εξουσίας. Οι σκληροπυρηνικές συναντήσεις του Eurogroup επιβάλλουν στην Ελλάδα μια δικτατορία λιτότητας δίχως να νοιαστούν για την επιβίωση των Ελλήνων. Μια κλειστοφοβική παγίδα δίχως διαφυγή ασκεί πίεση στους πρωταγωνιστές των διαπραγματεύσεων ώστε να προκαλέσει διχόνοια μεταξύ τους. Μια τραγωδία σύμφωνα με την αρχαία ελληνική έννοια όπου οι χαρακτήρες δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, αλλά καθοδηγημένοι από τις συνέπειες της δικής τους αντίληψης για το τι είναι σωστό να κάνουν.

Joker

(20:00, 21:30, 22:30, Κυριακή εκτός 22:30)

Η πρωτότυπη ιστορία του “Τζόκερ” σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς εξερευνά τον κόσμο του Άρθουρ Φλεκ. Ο Άρθουρ, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευάλωτη πλευρά στην καταστροφική. Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της “εύθραυστης” μητέρας του, είναι σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και, τελικά, ολέθριων γεγονότων.

Rambo: Τελευταίο αίμα

(21:00, Παρασκευή μόνο 19:40)

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης κι αίματος.

Angry Birds: Η ταινία 2

(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 19:10)

Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους  —τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ—, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.

Μπάτε σκύλοι αλέστε 2

(Mόνο Σάββατο-Κυριακή 19:00)

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τι κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το sequel της αγαπημένης μας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.