Η Λευκη Νυχτα και οι επαγγελματιες

Η πέμπτη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας βρίσκεται προ των πυλών στην πόλη μας, όμως οφείλουμε να σημειώσουμε, κατά την ταπεινή μας άποψη, πως η απόφαση για την πραγματοποίηση της γιορτής του εμπορικού κόσμου της περιοχής τους φθινοπωρινούς μήνες μάλλον ζημιώνει τη διοργάνωση παρά την ενισχύει. Σε τέτοιου είδους διοργανώσεις άλλωστε τα ζητήματα που άπτονται του καιρού είναι μείζονος σημασίας και επομένως θα πρέπει να συνυπολογίζονται ανάλογα, γιατί διαφορετικά η γιορτή βγαίνει «ξινή».
 
Όπως συνέβη με την φετινή διοργάνωση και την απόφαση για μεταφορά της κατά μία εβδομάδα.
 
Δεν λέμε, σωστά πάρθηκε η απόφαση. Ειδικά από τη στιγμή που εξεδόθησαν και σχετικές ανακοινώσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα. Θα πρέπει όμως να ληφθεί υπόψη και η οπτική των επαγγελματιών που αποφάσισαν να συμμετέχουν στη γιορτή και αποφάσισαν να επωμιστούν, επιπλέον των συνηθισμένων, δαπάνες είτε για να διοργανώσουν κάποια εκδήλωση είτε για την πραγματοποίηση ειδικών προσφορών ένεκα της διοργάνωσης.
 
Δυστυχώς αυτή η μεταφορά, όπως μας είπαν, τους ανάγκασε να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό τους  και μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες, που επικρατούν στην αγορά και ως γνωστόν δεν είναι «ρόδινες». Υπό αυτό το πρίσμα η γιορτή ξεκινά για τους επαγγελματίες σε ένα κλίμα σίγουρα όχι γιορτής. Γι’ αυτό και θαρρούμε πως θα πρέπει να μπει σε μια ευρεία συζήτηση η εν λόγω διοργάνωση και κυρίως ο χρόνος διεξαγωγής της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.