Ευρυτερες συνεργασιες βλεπει στο νεο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ ο Ανεστης Βαφειαδης

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης επανεξελέγη στο ΔΣ της Συνομοσπονδίας

Την πεποίθηση πως το νέο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ θα αντιπροσωπεύσει τους επαγγελματίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, κ.Ανέστης Βαφειάδης, ο οποίος επανεξελέγη στο ΔΣ της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος κατά τη διάρκεια της 51ης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 5 και 6 Οκτωβρίου.
 
Ο κ. Βαφειάδης ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους που τον εξέλεξαν για την ανανέωση της θητείας του στο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, που σηματοδοτεί για τον ίδιο μια περαιτέρω ευθύνη, όσο αφορά το σύνολο των επαγγελματιών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και των επαγγελματιών της Ροδόπης.
 
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης η νέα θητεία προκύπτει μέσα σε νέα πολιτικά δεδομένα, με μια «έξοδο» από τα μνημόνια, όμως με τα προβλήματα των επαγγελματιών να παραμένουν μεγάλα.
 
Υπάρχει μια τάση να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημά τους για τη μείωση της υπερφορολόγησης, αναγνώρισε ο ίδιος διαβεβαιώνοντας όμως πως θα παραμείνουν στις επάλξεις του αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο ακατάσχετος λογαριασμός, το παρεμπόριο, οι στρεβλώσεις της γραφειοκρατίας που εμποδίζουν το επιχειρείν, που περιμένει να είναι οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ που θα αναδειχθεί μετά την συγκρότηση του νέου ΔΣ που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
 
Οι εκλογές έγιναν σε ένα ενωτικό κλίμα, σημείωσε ο κ. Βαφειάδης, με γνώμονα όλων στο συμφέρον της μικρομεσαίας επαγγελματικότητας, ενώ θεωρεί πως το γεγονός ότι σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά δεν υπάρχει αυτοδυναμία μίας παράταξης στο ΔΣ, θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασία σε αυτό.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.