Ορκιστηκαν οι 60 επιτυχοντες της 3Κ στην καθαριοτητα του Δημου Κομοτηνης

15 οδηγοί και 45 εργάτες, επιτυχόντες της προκήρυξης, αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους στις υπηρεσίες της καθαριότητας

Με την ορκωμοσία από το Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, ανέλαβαν επίσημα τα καθήκοντά τους στην υπηρεσία καθαριότητας 60 άτομα, το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.
 
Πρόκειται για τους επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, που είχε περάσει από χίλια κύματα λόγω της μεγάλης καθυστέρησης της ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων από τον ΑΣΕΠ.
 
Οι διαδικασίες όμως ολοκληρώθηκαν, και από την Πέμπτη οι τελικοί επιτυχόντες ανέλαβαν υπηρεσία στο Δήμο Κομοτηνής.
 
Ο κ. Γκαράνης σημείωσε πως οι 60 αυτοί υπάλληλοι θα βοηθήσουν σημαντικά στον τομέα της καθαριότητας, ώστε η πόλη να είναι ακόμα πιο καθαρή.
 
Έχουν βέβαια μπροστά τους ένα δύσκολο έργο στο Δήμο, ο οποίος πέρα από την πόλη της Κομοτηνής καλύπτει μια μεγάλη έκταση από το βουνό μέχρι τη θάλασσα, με πολλούς οικισμούς.


 
«Με αυτούς τους ανθρώπους, θεωρούμε πως θα έχουμε μια καλύτερη αντιμετώπιση όσο αφορά τους οικισμούς και την πόλη» τόνισε ο κ. Γκαράνης που ευχήθηκε στους εργαζομένους να είναι υγιείς και συντονισμένοι στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος Κομοτηνής και η υπηρεσία, και να παράγουν έργο που θα φαίνεται στους πολίτες και θα παίρνουν τα εύσημα από αυτούς.
 
Ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ισμαήλ Λεβέντ ευχήθηκε στους νέους εργαζόμενους καλή επιτυχία, και την θέλησή του να προσπαθήσουν όλοι μαζί για μια πιο καθαρή πόλη και οικισμούς, γιατί «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά».
 
Ο αριθμός των εργαζομένων, σημείωσε, επαρκεί αν οι πολίτες τηρούν τους βασικούς κανόνες της καθαριότητας, προσθέτοντας πως αν οι πολίτες δεν δείξουν το βασικό ενδιαφέρον που χρειάζεται, όσα άτομα και αν στελεχώνουν την υπηρεσία, δεν θα επαρκούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.