Τιμητικη εκδηλωση στη μνημη του Μητροπολιτη Θεοδωρουπολεως Γερμανου στην Αλεξανδρουπολη

Ομιλητής ο Ι. Σιδηράς

Ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως υπό την αιγίδα και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, για δέκατη συνεχή χρονιά και στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων «ΜΝΗΜΕΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ»,θα πραγματοποιήσει αφιερωματική τιμητική εκδήλωση στην ιερά μνήμη του αοιδίμου Πατριαρχικού Μητροπολίτου Θεοδωρουπόλεως Γερμανού.
 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ενοριακού πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, την προσεχή Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία και περί ώρα 10.30 π.μ.. Ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς , Θεολόγος- Εκκλησιαστικός Ιστορικός – Νομικός, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Μνήμη Μητροπολίτου Θεοδωρουπόλεως Γερμανού – Ο Άγιος της διπλανής πόρτας».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς θα βιβλιοπαρουσιάσει και τον άρτι εκδοθέντα υπό της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων τιμητικό αφιερωματικό τόμο , υπό τον τίτλο «Μνήμη Μητροπολίτου Θεοδωρουπόλεως Γερμανού (1930-2018)–Μαρτυρίες Εωρακότων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.