Ξεχωριστη βραδια με εκπληξεις ετοιμασε ο ΓΑΣ Κομοτηνη

Πλήθος κόσμου και φορέων έδωσε το «παρών» στη Λέσχη Κομοτηναίων

Μία εξαιρετική βραδιά επεφύλαξε η διοίκηση του ΓΑΣ Κομοτηνής για  αυτούς που πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λέσχη Κομοτηναίων στην επίσημη παρουσίαση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Αφού έγινε η βράβευση των αθλητών και των ανθρώπων που στελέχωναν το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι έφεραν την άνοδο αλλά πραγματοποιήθηκε και ξεχωριστή βράβευση στην τριπλέτα Λεχούδη – Κουτσοβασίλη- Χαλήλ, οι οποίοι αποτελούν τους 3 σωματοφύλακες του ΓΑΣ εδώ και χρόνια.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βίντεο κλήση με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο αθλητισμός μπορεί να περάσει σπουδαία μηνύματα και έχει ενωτικό χαρακτήρα.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Κούλης Ταξιλδάρης, εμβληματική φυσιογνωμία για το μπάσκετ της Κομοτηνής, ο οποίος ζήτησε από τους τοπικούς φορείς και τον παλιούς αθλητές του συλλόγου να στηρίξουν το εγχείρημα. Από πλευράς του ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Πεταλωτής αποκάλυψε πως η διοίκηση ακολουθεί ένα οργανόγραμμα που συνδυάζει την σκληρή δουλειά και συνέργεια με φορείς και συλλογικότητες ενώ δεν έκρυψε πως το όνειρο του είναι η ομάδα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια να κυνηγήσει την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά στο φύλλο της Τρίτης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.