Ο πιο πετυχημενος

Απαρατήρητα

Την επίσημη επιβεβαίωση μίας προαναγγελθείσας αποχώρησης, είχαμε χθες δια μέσου σχετικής επιστολής, του Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργου Φιλιππίδη.
 
Προαναγγελθείσα καθώς και σε δημοσιογραφικό επίπεδο ο κ. Φιλιππίδης είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να μην κάνει χρήση της δυνατότητας παραμονής του για ακόμα ένα χρόνο στη διοίκηση του Νοσοκομείου, μίας δομής που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και στην οποία προσέφερε ουσιαστικά.
 
Ο Γιώργος Φιλιππίδης πέραν από το έργο το οποίο συντελέστηκε επί θητείας του, σε συνεργασία πάντα με τους συνεργάτες του και τους εργαζομένους του Σισμανογλείου, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αλλάξει την οπτική της τοπικής κοινωνίας για το Νοσοκομείο, επανασυστήνοντας σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη των πολιτών στις δημόσιες δομές υγείας.
 
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις αλλά και την υποστήριξη που έτυχε από το σύνολο των τοπικών φορέων, οδήγησε στην πλέον μεγάλη «νίκη», αυτής της χρηματοδότησης του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής, δίνοντας τέλος στην απαισιοδοξία και την μιζέρια πολλές φορές που συνόδευε την λέξη «Νοσοκομείο Κομοτηνής» στα στόματα πολλών Ροδοπιτών και όχι μόνο.
 
Ο Γιώργος Φιλιππίδης στάθηκε επαξίως στην θέση του Διοικητή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής, δίνοντας νέο αέρα και στην δομή αυτή καθ’ αυτή, καθιστώντας ακόμα απαιτητικότερη – καθότι αποκτήσαμε υψηλότερα αν θέλετε σε σχέση με το παρελθόν κριτήρια –τη συνέχειά του, που θα κληθεί να υπερασπίσει και γιατί όχι να ξεπεράσει ο διάδοχός του.
 
Αντιστρέφοντας τις ευχαριστίες που απέτεινε στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του προς το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, να τον ευχαριστήσουμε θερμά.
 
Εις το επανιδείν! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.