Τιμησαν τους κοπους ολων στην Παραδημη

Γιορτή Βαμβακιού με ευχές για καλή σοδειά

Δεν υπάρχει πολιτιστική εκδήλωση μακριά από την κοινωνική πραγματικότητα. Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής λαμβάνοντας αφορμή από τη φετινή καταστροφική χρονιά στις καλλιέργειες της περιοχής, οργάνωσε μια εκδήλωση που σκοπό είχε όχι φυσικά να αντιστρέψει την κατάσταση -πράγμα αδύνατο άλλωστε- αλλά να αποφορτίσει τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, από τις σκοτούρες και τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η κατάσταση. Έτσι λοιπόν στην πλατεία του οικισμού έστησαν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, στην οποία η προσέλευση ήταν σημαντική.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν το κρασί και το φαγητό αλλά ούτε το τραγούδι και ο χορός ενώ για όσους το επιθυμούσαν, μπορούσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των Ελευθερίων με τίτλο ««Η καμπάνα της Παραδημής». Πρόβλεψη υπήρχε και για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου που παρακολούθησαν την ταινία Μόγλης.
 

«Ήταν μια μικρή γιορτή προκειμένου να τιμήσουμε τους κόπους όλων» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής κ. Βαγγέλης Καρακύργιος για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους για την στήριξη τους στις δράσεις του συλλόγου. «Πραγματικά η προσέλευση ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική» τόνισε ο ίδιος, ευχόμενος καλό φθινόπωρο και καλή σοδειά στους παραγωγούς του βαμβακιού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.