Ανανεωνει την επαφη του με το κοινο της Κομοτηνης ο Μιλτος Πασχαλιδης

Συναυλίες σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή πριν ξεκινήσει τις παραστάσεις-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου

Στην Κομοτηνή θα βρεθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου ο Μίλτος Πασχαλίδης, που θα ανανεώσει ξανά μετά από περίπου 5 χρόνια την γνωριμία του με το κοινό της Κομοτηνής, λίγο πριν τις συναυλίες- αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου που θα ξεκινήσουν από το Θέατρο Φιλίππων την τελευταία μέρα του Αυγούστου.
 
Ο κ. Πασχαλίδης ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, σε 30 συναυλίες, 20 δικές του και 10 μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, αφιερώματα στο Μάνο Ελευθερίου.
 
Στο κοινό της Κομοτηνής θα παρουσιάσει υλικό από τα 25 χρόνια της καριέρας του, τόσο από τις προσωπικές του δουλειές όσο και από τις συνεργασίες του με διάφορους καλλιτέχνες.
 
«Καλή αντάμωση, να βρεθούμε και να σμίξουμε» τόνισε, μιλώντας στον «ΠτΘ».
 
Η Κομοτηνή είναι ο τελευταίος σόλο σταθμός πριν την πρώτη από τις δέκα συναυλίες αφιερώματα στον Μάνο Ελευθερίου, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, οι οποίες θα ξεκινήσουν από το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 31 Αυγούστου και θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
 
Όπως τόνισε, με τον Γιώργο Νταλάρα είναι φίλοι εδώ και χρόνια, και συνεργάζονται κατά καιρούς. Ο κ. Νταλάρας ήταν ο πιο κοντινός φίλος του Μάνου Ελευθερίου, και κάποια στιγμή πήρε τον κ. Πασχαλίδη, ο οποίος ήταν επίσης φίλος του Μάνου Ελευθερίου, λέγοντάς του συναισθηματικά «πάμε να πούμε τα τραγούδια του θείου» και αυτός είπε πάμε. Τόσο απλά.
 
Άλλωστε άνθρωποι με το τεράστιο καλλιτεχνικό εκτόπισμα όπως ο Μάνος Ελευθερίου, φεύγουνε από ευρύ κοινό μόνο όταν ξεχνιέται το υλικό τους, και δεν το θέλουν αυτό, για αυτό και κάνουν αυτό το αφιέρωμα. Βέβαια μέσα σε αυτό υπεισέρχεται και το προσωπικό, γιατί ήταν φίλος τους, και η απώλεια είναι ένα θέμα άλλης τάξης, όμως πιστεύουν πως είναι σημαντικό να μην ξεχνιούνται τα τραγούδια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.