Αποσυρθηκε απο το Κυπελλο ο Ιασμος

Χάνει άνευ αγώνα το παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό με 3-0

Ματαιώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τον Πανδραμαϊκό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς τελικά αποσύρθηκε από την διοργάνωση ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, καθώς δεν μπορούσε καν να καστεβάσει ομάδα.

Μία άσχημη εξέλιξη για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης  καθώς  η ομάδα του Ιάσμου ταλανίζεται από διοικητικά προβλήματα, που καθιστούν αβέβαιη και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ¨ Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα με βάση τα οποία οι διοικούντες του Ιάσμου είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους του Ηρακλή για πιθανή μεταβίβαση του ΑΦΜ της ομάδας της Ροδόπης ώστε να αγωνιστεί με αυτό ο «Γηραιός» της Θεσσαλονίκης.

Τα πράγματα φαντάζουν εξαιρετικά δυσοίωνα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου – και δεν είναι η πρώτη φορά για την συγκεκριμένη ομάδα που έχει τέτοια κατάληξη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της το έγγραφο του Σωματείου Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου ΑΟ με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από τον αγώνα του με το σωματείο Πανδραμαϊκός ΑΟ,  προβαίνει στην ματαίωση του αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μ. Αλέξανδρος Α.Ο. – Πανδραμαϊκός Α.Ο., που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 25.08.2019.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.