«Παιχνίδια επιβίωσης ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ραψωδία ι» από την Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ στην Καβάλα

13.08.2019 12:28

Στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Τα «Παιχνίδια επιβίωσης ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ραψωδία ι» θα παρουσιάσουν το Σάββατο 17 Αυγούστου τα μέλη της Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Φάρος) στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων. 

Φημολογείται ότι στις 17 Αυγούστου ο Οδυσσέας, και ό,τι απόμεινε από το πλήρωμά του θα αποβιβασθούν στη Καβάλα. Με κάθε τρόπο, ακόμη και κολυμπώντας. Από το πρωί του Σαββάτου 17 Αυγούστου στην προκυμαία, στις παραλίες, στα καφενεία και στις πλατείες, ο Οδυσσέας και το πλήρωμά του θα προσπαθήσουν να μας αφηγηθούν τις περιπέτειές τους. Το ίδιο βράδυ, στο Φάρο, στις 21:00, θα μας αφηγηθούν μια από τις σημαντικότερες εμπειρίες τους. Τη συνάντηση με τον Κύκλωπα.

Οι συντελεστές

Οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Κατερίνα Πέκη, Γιώργος Σκαρλάτος, Αλέξανδρος Τωμαδάκης, Ελισάβετ Νικολαΐδου, Μυρσίνη Καρματζόγλου, Σοφία Στυλιανού, Δήμητρα Καραγιώργου και Σπύρος Δασκαλάκης, με την καθοδήγηση του Διευθυντή Σπουδών της Σχολής Γιάννη Ρήγα, επιχειρούν να μας ξεναγήσουν στις ραψωδίες της «Οδύσσειας».
 
Μετάφραση Δημήτρης Μαρωνίτης
Διδασκαλία-Σκηνοθεσία Γιάννης Ρήγας
Κοστούμια Χρήστος Μπρούφας
 

Info: 

«Παιχνίδια επιβίωσης»
ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ραψωδία ι
7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας - Φάρος
Σάββατο 17 Αυγούστου, ώρα 21.00
 
Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.
 
Είσοδος Ελεύθερη
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine